Veure més

Motivació i incentius per a treballadors

Motivar per a fidelitzar i millorar resultats

trabajadora motivada

Tenir una plantilla motivada en aquests moments és més important que mai. Les nostres solucions d’incentius i motivació t’ofereixen un mètode senzill i pràctic per a que augmenti el compromís dels teus col•laboradors.

Regals d’empresa, premis a empleats, concursos de vendes..., qualsevol programa de motivació pot beneficiar-se dels avantatges dels nostres productes de recompensa, ja que es tracta de regals pensats per a adaptar-se a tothom. Regalar Ticket Regalo®, Ticket Compliments® o Delicard® suposa oferir als destinataris la possibilitat de que ells mateixos triïn el seu propi regal. La millor manera d’encertar!

Edenred té una solució per a cada necessitat:

Logo_t-regalo

La tarjeta Ticket Regalo® és la nova solució per a premiar o incentivar a tot tipus de públic: empleats, proveïdors o clients. Vàlida en tota la xarxa MasterCard®, es presenta en dos formats: d’un sol ús i recarregable.

Més informació

Logo_t-compliments-1

Ticket Compliments® és el xec regal multimarca amb la cobertura més àmplia a nivell nacional. Versàtil i adaptat a tots els públics, és perfecte per a recompenses, reconeixements especials, premis i incentius d’empresa.

Més informació

Motiva als teus empleats

motiva-als-teus-empleats

Ajuda als teus empleats a conciliar la vida familiar i laboral amb les nostres solucions per al pagament del dinar o la llar d’infants dels seus fills.

Coneix els nostres beneficis socials

La targeta regal sense límits

la-targeta-regal-sense-limits

Ticket Regalo és la nova targeta regal d’Edenred, perfecta per a incentius i recompenses a empleats, proveïdors o clients. Acceptada en tota la xarxa MasterCard®.

Coneix Ticket Regalo