Veure més

Canalització d’ajudes socials públiques

El tiquet a mida dels beneficiaris d’ajudes públiques i socials.

el-tiquet-mida-dels-beneficiaris-d-ajudes-publiques-i-socials-

Dins la nostra societat existeixen nombrosos col•lectius amb necessitats específiques cap els qui es dirigeixen les actuals polítiques en matèria de conciliació, educació, cultura, dependència, benestar, etc.

Els organismes públics i socials són els grans promotors d’iniciatives de canalització d’ajudes orientades a cadascun d’aquests grups.

En aquest context, i basant-nos en la nostra experiència de més de 30 anys, a Edenred ajudem a gestionar aquests programes d’una manera senzilla, coordinada i eficaç, recolzant a aquests col•lectius en el desenvolupament de les polítiques d’ajuda.

Oferim solucions que reforcen la imatge de l’Entitat de la qual parteixen les ajudes, i que permeten administrar-les de manera dirigida i amb total visibilitat dels fons socials.

Si desitges una ajuda a un col•lectiu, contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre la solució més adequada per a canalitzar les teves ajudes.

Edenred al dia

edenred-al-dia

Estigues sempre informat de les darreres notícies d’Edenred i els seus productes.

Actualitat Edenred

Tenim la solució que necessites

tenim-solucio-necessites

Edenred proposa múltiples solucions a les empreses per a motivar als seus empleats mitjançant els productes més innovadors i amb la xarxa d’acceptació més àmplia del mercat.

Descobreix els nostres productes